Høyskolen for ledelse og teologi

VELKOMMEN TIL KARRIEREDAGEN 2019 PÅ HLT

HLT er i dag med sine om lag 300 studenter et ledende studiested for utdannelse av ledere til menighet, skole og samfunn. Blant våre studenter finnes det dyktige ledere med tydelig kall til tjeneste i menighet og misjon, lederspirer med hjerte for barn og ungdom, og brennende hjerter med engasjement for diakoni, skole og samfunnspåvirkning.

Mens stadig flere kristne organisasjoner og menigheter kjemper med rekrutteringen av nye ledere og medarbeidere, finnes det mange studenter hos oss som leter etter muligheten til å jobbe med noe de brenner for etter endt studieløp ved HLT. Nå ønsker vi å skape en arena der ressurser og behov møtes, der kontakter kan skapes, og fremtidige relasjoner og engasjement kan oppstå.

Om du er nåværende eller tidligere student på jakt etter muligheter for å praktisere det du har lært på HLT, eller har en lederrolle i en menighet eller organisasjon på let etter din neste leder eller medarbeider, ønsker vi deg hjertelig velkommen til Karrieredagen 2019 den 27. mars på HLT.

Og det beste av alt, Karrieredagen 2019 er gratis!

For studenter:
Meld deg på via facebook-eventen her.

.

Powered by Eventbrite