Kjetil B. Larsen,Filadelfiakirken Oslo » Høyskolen for ledelse og teologi

Kjetil B. Larsen,
Filadelfiakirken Oslo

Kjetil B. Larsen utgjør en fjerdedel av kvartetten i Jesus Loves Electro, DJ-kollektivet som har snudd opp-ned på kristen ungdomskultur de siste årene og som har gitt tilbedelse en ny dimensjon. “It’s a party. It’s a worship session. It’s a beautiful mess. It’s Jesus Loves Electro.” Med sin innovative måte å blande en brennende tro, tilbedelse og EDM-musikk har JLE klart noe som svært andre har gjort før dem, å tette gapet mellom dansegulvet og kristen ungdomskultur, og fremdeles komme ut med et sterkt Jesusfokus på den andre siden.

.

Kjetils store passion strekker seg lengre enn å skape gode beats og musikk som topper hitlister. På spørsmålet om hva som er Kjetils passion svarer han «Jeg brenner for å se mennesker rørt av Guds kjærlighet». For han er ikke prosjektet et mål i seg selv, men en måte å kommunisere budskapet om Jesus på ny og relevant måte til en ny generasjon.

.

I en hektisk hverdag som DJ i JLE og jobb i Filadelfiakirken Oslo som diakonal leder var det viktig for Kjetil å kunne kombinere jobb med studier. “Jeg valgte HLT først og fremst pga det interessante studietilbudet, men også pga den gode kombinasjonen mellom teori og praksis, samt fleksibiliteten med deltid.” Kjetil fullførte sin bachelor i 2014 og tok studiene på deltid. En fleksibel løsning som passet hans livssituasjon, men som samtidig ga han kompetansen han trenger. “Som leder og gründer i oppstarts- og endringsfaser, har jeg fått en verktøykasse med hjelpemidler, kunnskap og nettverk som er til uvurderlig hjelp!”