Bergen, byen der det hele startet » | Høyskolen for ledelse og teologi

Bergen, byen der det hele startet


For over 10 år siden satt en håndfull mennesker på en hytte utenfor Bergen og drømte om en pinsekarismatisk høyskole i Norge. Drømmen har blitt til virkelighet både i Oslo og Stavanger. Nå starter vi endelig opp i byen der alt begynte!

I mange år har studenter fra Bergen trofast pendlet for å ta studier ved HLT i Oslo. Studentene har gjort det glimrende bra, men Norwegian, SAS og Vy har også levd godt av studentenes innsats. Selv om vi ønsker disse selskapene alt godt i fremtiden, så har vi gleden av å fortelle at HLT lanserer et desentralisert, deltidsstudium, i Bergen f.o.m. høsten 2022!

.

Dette er en gladnyhet for hele HLT, ikke minst for HLTs «pionærer», men vi tror også at dette tilbudet kan være en velsignelse for enkeltpersoner, menigheter og bibelskoler i hele Vestlandsområdet.

.

Studiet i kristendom/KRLE (60 stp.) er for alle som ønsker faglig påfyll i et åndsfylt læringsmiljø, og som vil gjøre en forskjell innenfor kirke, skole og samfunn. Deltidsopplegget (15 stp./semester) er særlig designet for de som vil ha en rolig begynnelse på et bachelorløp, men er også en god løsning for personer som er usikre på jobbsituasjonen til høsten. Studiene kan altså kombineres med andre studier og/eller deltidsjobb. For de som er «helt på» kan studiet gjennomføres på et år med noen få reiser til Oslo.

.

Undervisningen vil gå av stabelen i Pinsekirken Tabernaklet i hjertet av Bergen. Vår egen dyktige Bergenser, Rakel Ystebø Alegre, er ansvarlig for studiet.

.

Håper vi treffer deg, eller noen du kjenner, i Bergen til høsten 2022!

.