| Høyskolen for ledelse og teologi

Denne uken får HLT besøk på Chapel både 15. og 16. november. Vi er beæret av å kunne ønske velkommen Nikish Neupane fra Nepal og Donovan Coetzee fra Sør-Afrika til to åpne Chapel-samlinger som blir litt utenom det vanlige.

 

På Chapel onsdag 16. november kommer Donovan Coetzee fra Sør-Afrika. Han er pastor for Urban Edge Chrurch i Durbanville og leder for Assemblies of God i Sør-Afrika. Coetzee er en ettertraktet taler både i Sør-Afrika, men også utenfor landets grenser. Han jobber med å trene og motivere ledere fra mange forskjellige samfunnslag. Han og hans kone Patricia er opptatt av å fostre kommende generasjoner av ledere og hjelpe menigheter med overganger i lederskap. Donovan foreleser også ved høyskoler og opplæringsinstitusjoner og har skrevet artikler for magasiner og samt vært medforfatter.

Donovan og Patricia er lidenskapelig opptatt av å bygge et bedre Sør-Afrika og er veldig involvert i mange prosjekter i lokalsamfunnet. De leder også misjonsturer til Mosambik, Zambia og Lesotho.

«Det er viktig for oss å koble oss på miljøer utenfor vår egen sfære. I en globalisert verden er det spennende å se til et land som Sør-Afrika. Jeg ser frem til å høre hva vi kan lære av Donovan.» sier Karl Inge Tangen, rektor ved HLT.

Chapel starter kl 1100 i Baptistkirken ved HLT sin campus på Stabekk og er åpen for alle.