Academic seminar » | Høyskolen for ledelse og teologi

Academic seminar

Velkommen til fagdag ved HLT

.

Hikmat Kashouh er pastor i Resurrection Church i Beirut, Libanon. For noen år siden var dette en kirke med ca 70 medlemmer, i dag er det en stor og dynamisk kirke med over 1000 medlemmer der mange nye døpes hver måned. Dette er historien om hva som skjer når man ber om vekkelse, og flyktningekrisen gjør at den lokale kirken plutselig fylles opp av nye mennesker som ikke er vant til å tilhøre et kristent felleskap – en historie om hvordan Gud snur en situasjon fylt av håpløshet til en sesong av håp.

.

Libanon er det landet i verden som har tatt imot flest flyktninger ift innbyggertall. Det lille landet, som ikke er større enn Buskerud fylke med en befolkning på 4,5 millioner innbyggere, har tatt imot over 1,2 millioner flyktninger fra Syria og Irak. 70 prosent av disse lever under fattigdomsgrensen i følge FN. Resurrection Church i Beirut driver et utstrakt misjonalt hjelpearbeid som er i stadig vekst. Det inkluderer nødhjelp som mat, madrasser og varme klær til vinteren, kvinnegrupper, disippelgjøringsgrupper og trygge soner for barn. 

.

Vi tror historien til Resurrection Church, som åpnet dørene for mennesker i nød i stedet for å ha nok med seg selv, utfordrer også oss her i Norge!

.

Fagdagen på HLT varer fra 0900-1300

.

Program:  

0900: Seminar med Dr. Hikmat Kashouh

1100: Chapel med Dr. Hikmat Kashouh

1200: Lederlunsj for stab og påmeldte

Meld deg på via Eventbrite eller ved å bruke skjema under. (Seminaret er gratis for våre studenter)

.

Powered by Eventbrite