Graduasjon 2019 » | Høyskolen for ledelse og teologi

Graduasjon 2019

Torsdag 9.mai feiret vi årets graduanter på HLT. 44 personer er ferdig med sin bachelor i teologi og ledelse i år og dagen ble feiret med pomp og prakt.

Kvelden startet med en prosesjon av de graduerende studentene anført av rektor Arne Mella og faglig leder Tommy Davidsson. Årets hovedtale ble holdt av høyskolens styreleder Øystein Gjerme som snakket om å stoppe opp og gjøre en forskjell i verden.

.

I tillegg fikk de oppmøtte blant annet en hilsen fra lederne for studentrådet David Hektner og Raquel Tilesen, en tale fra årets student Eivind Høye og musikalske innslag fra Birgitte Bergerud Larssen. Seremonien ble avsluttet med utdeling av seremonibevis, forbønn og utsendelse. Til slutt fortsatte kvelden med bankett, kaker og god stemning i HLTs aula.

.

Studentrådsleder David Hektner sier i en kommentar:
«Det var en stor opplevelse for meg å få feire graduasjon sammen med med-studenter, gode venner og familie. Dagen var preget av høytidelighet, glede, deling av gode minner etter årene vi har hatt sammen på HLT og forventing for årene som ligger foran! Jeg er virkelig takknemlig for alle fantastiske mennesker jeg har fått blitt kjent med under disse tre årene!»

.

Arne Mella legger til: “Jeg synes graduasjonen også i år var en flott begivenhet preget av både høytid og glede. Festpyntede studenter, familie og venner fylte Bærum baptistkirke til randen, og vi fikk be for og sende ut studentene til videre tjeneste. Styreleder Øystein Gjerme utfordret oss i sin tale til å stoppe opp og gjøre en forskjell i verden (slik som den barmhjertige samaritan), og vi er utrolig takknemlig for å få være med å utruste studenter til akkurat det! Som tidligere år avsluttet vi kvelden med en gedigen kakefest…”

.

Under ser du et knippe bilder fra festen. Hvis du ønsker å se flere bilder, så finnes det et album på siden vår på Facebook.

Høytidelig innmarsj anført av rektor Arne Mella og faglig ledet Tommy Davidsson.

.

Studentrådsleder David Hektner

.

Årets student, Eivind Høye

.