HLT starter opp desentralisert studietilbud i Bergen! » | Høyskolen for ledelse og teologi

HLT starter opp desentralisert studietilbud i Bergen!

I mange år har studenter fra Bergen trofast pendlet for å ta studier ved HLT i Oslo. Studentene har gjort det glimrende bra, men Norwegian, SAS og Vy har også levd godt av studentenes innsatser. Selv om HLT ønsker disse selskapene alt godt i fremtiden, lanserer HLT nå et desentralisert, deltidsstudium, i Bergen f.o.m. høsten 2021.

.

HLT åpner nå opp for muligheten til å ta grunnstudiet i kristendom/KRLE (60 stp/ECTS), hvilket er det første året, både på bacheloren i teologi og ledelse, og bacheloren i religion og samfunn. Førsteamanuensis Rakel Ystebø Alegre vil ha hovedansvaret for studiet, men flere andre spennende forelesere vil også medvirke.

.

«Dette er noe vi har jobbet for veldig lenge og endelig er vi klar til å starte. Jeg gleder meg til at vi kan starte opp i Bergen til høsten og håper å se mange studenter når vi starter opp i august.» sier Rakel.

.

Studiet vil gå av stabelen i Pinsekirken Tabernakelet i hjertet av Bergen, og vil løpe over to år. De spesifikke fagene vi tilbyr de neste to årene er som følger:

..

Studiet er tilpasset de som ønsker å jobbe i menighet og kristne organisasjoner, men er også velegnet for videre studier i teologi og menighetsledelse, og for studenter som ønsker undervisningskompetanse i KRLE i skolen. Studier ved HLT gir også rett til støtte fra Lånekassen.

.

Faglig leder på HLT gleder seg til å endelig starte opp i Bergen og håper på mange søkere inn mot førsteopptaket 15.april: «Hvis dette er et studium som interesserer deg, så oppfordrer vi deg til å søke før fristen 15. april! Vi ser frem til å møte deg i Bergen i august!»

.

NB!
HLT vil tilrettelegge for at hele grunnstudiet kan gjennomføres på ett år. Dette vil dog medføre noe pendling til Oslo.

.