HLT lanserer sitt første nettbaserte fag » | Høyskolen for ledelse og teologi

HLT lanserer sitt første nettbaserte fag

Høyskolen for ledelse og teologi lanserer i dag et fag på 10 studiepoeng som folk kan ta hjemmefra. Dette er en tid som utfordrer våre vanlige rutiner og for mange oppstår det nye muligheter til å studere når kalenderen plutselig ser litt annerledes ut.

.

HLT tilbyr nå faget «Misjonale menigheter og livslang læring» i form av nettbaserte studier. Pga Corona-viruset har NOKUT gitt en midlertidig tillatelse til å tilby forelesninger digitalt. Dette gjør det mulig for HLT å i første omgang tilby dette faget på 10 studiepoeng. Kurset går over 5 uker med oppstart allerede 1.april og påmeldingsfrist 26.mars. Undervisningen inneholder en kombinasjon av videoforelesninger, live streams, forumdiskusjoner og skriftlige oppgaver.

.

Leder for Pinsebevegelsen i Norge og styreleder for HLT oppfordrer i en kommentar spesielt pastorer og kristne ledere til å gripe muligheten:
«Vi omstiller oss raskt, og gjør det meste ut av denne muligheten. Invester i kunnskap og kursing i denne perioden sammen, og nyt godt av HLT sitt tilbud spesielt rettet mot menighetsledere.”

.

Rektor på HLT Arne Mella legger også til:
«Corona utfordrer oss til å tenke nytt, men gir HLT også muligheten til å tilby studier på en litt annen måte enn før. Jeg tror dette er et spennende steg for oss som høyskole, men jeg håper også at dette kan være med å ikke bare gi faglig påfyll til folk over hele landet, men også skape et nettverk som folk kan dra nytte av også etter at denne perioden er over.»

.

Prisen for å ta kurset inkluderer også en tilgang til Digital Theological Library som varer ut året. Et digitalt bibliotek med over 600.000 bøker. Les mer om PAL1150 «Misjonale menigheter og livslang etterfølgelse» på hlt.no/hjemme

Søk nå!