HLT lanserer blogg

HLT prøver seg på noe nytt og trer inn i en ny verden. HLT-bloggen «Livet på HLT» gir deg et større innblikk av hva som skjer på skolen.

Er det egentlig en nyhetssak? Det er spørsmålet markedsavdelingen ofte stiller seg. Av og til passer ikke helt rammene med ønsket om å formidle. Det er ikke alle ting som passer i en pressemelding og ikke alle ting som kan beskrives med distanse, slik som nyhetssaker ofte gjør. Nå får skolen endelig et sted å dele meninger, stemningsrapporter, tanker om forskning, eventer som finner sted og andre ting som gir et mer personlig blikk bak fasaden på HLT.

Rektors rapporter
Med jevne mellomrom har rektor Arne Mella en rapport i KS. Frem til nå har dette vært det eneste stedet der han deler om hva det er som opptar oss på skolen. Bloggen gir en mulighet til å også dele dette med flere, samt gi mulighet til å utvide rapportene utover den spalteplassen og hyppigheten vi har i KS.

Rektor Arne Mella sier: «Jeg gleder meg over at vi kan dele mer om hva som skjer på HLT med flere. Jeg tror mange synes det som skjer på HLT er spennende, og på denne måten kan flere få et nærmere forhold til HLT som utdanningsinstitusjon og samarbeidspartner i kristen-Norge.» 

Utover kommentarene fra rektor, vil det også komme innlegg skrevet av studenter, fra forskningsleder Karl Inge Tangen og andre i staben på skolen, både fra Oslo og Stavanger. 

Bjørnar Algrøy, leder for markedsavdelingen, sier i en kommentar: «Vi håper at dette vil gi både nåværende studenter, tidligere studenter, fremtidige studenter og generelt folk som er interessert i hva som skjer på HLT et litt større vindu og se gjennom, og tror dette vil bli spennende å følge med på. HLT er en bra skole som jeg tror alle i både Baptistsamfunnet og Pinsebevegelsen har god grunn til å være stolte av.»

Livet på HLT
Bloggen har fått navnet «Livet på HLT», noe som også er beskrivende for innholdet den vil bli fylt med. Allerede nå ligger det flere innlegg ute, og flere er på vei. Du kan finne en snarvei til bloggen på forsiden til hlt.no, men også besøke den direkte gjennom blogg.hlt.no