HLT på tre steder » | Høyskolen for ledelse og teologi

HLT på tre steder


Våren er så vidt i gang, snøen er på vei bort og det begynner snart å spire og gro. Denne perioden er kanskje mer enn noen gang en tid fylt med håp om starten på noe nytt.

Vi tror ikke bare på et liv etter pandemien, men på at Gud har gode planer for våre liv. Hos profeten Jesaja står det: «Se, jeg gjør noe nytt. Nå spirer det fram. Merker dere det ikke?»

På HLT skjer det også nye ting. I fjor høst startet vi HLT Stavanger. I år starter vi opp studietilbud i Bergen! Med det blir HLT en høyskole på tre steder. Fra høsten kan du ta grunnstudiet vårt på deltid over to år i Bergen, og de to første fagene starter i august. Dette blir et samlingsbasert studium, og du velger selv om du vil fullføre årsstudiet over to år, eller ta det raskere ved å supplere med fag parallelt i Oslo. Vi har stor tro på at dette er starten på noe nytt og spennende både for oss og for studenter i byen mellom de syv fjell.

Igjen gleder vi oss over gode resultater fra Studiebarometeret, den landsomfattende undersøkelsen som kartlegger andreårs-studenters tilfredshet med egen høyskole og studieprogram. På rangeringen kommer HLT generelt godt ut, og vi scorer faktisk 4,6 av 5 mulige på kategorien «overordnet tilfredshet». Dette gir oss en delt tredjeplass sammenlignet med alle landets høyskoler og universiteter. Vi kan faktisk si vi har landets mest fornøyde studenter på en kristen høyskole!

I disse tider tikker første bølge av søknader til høsten inn hos oss. Om du går og lurer på hva du skal gjøre til høsten, eller kjenner noen som tenker på det akkurat nå, vil jeg anbefale en titt på våre nettsider. Vi kan tilby en solid og spennende utdannelse enten du vil jobbe i kirke, skole eller samfunn. Håper vi ser deg som student til høsten, enten det er i Oslo, Stavanger eller Bergen. Søk nå – og god påske!

 

Søk nå!

.