Gave » Høyskolen for ledelse og teologi

Gave

Vil du stå sammen med HLT i arbeidet for å utruste gode ledere for nåtiden og fremtiden?

Sammen når vi lenger

HLT vokser mer enn offentlig støtte kan bære, og er som andre private høyskoler avhengig av frivillige gaver. Å reise opp ledere som utgjør en forskjell for Gud i verden smaker mer enn det koster om vi løfter sammen. Vi ber derfor frimodig om flere støttespillere som står sammen med oss i bønn og gjennom gave.

Alle økonomiske bidrag hjelper oss til å utføre arbeidet med å tilby forskningsbasert undervisning på høyskolenivå som utdanner og utruster til tjeneste. Den offentlige støtten vi får har veldig strenge regler i forhold til hva pengene kan brukes til. Støtte vi får utenom gir oss stor fleksibilitet. 

Vi tilbyr avtalegiro som du kan signere digitalt på samme måte som du logger inn i nettbanken din. Ved å trykke her, åpnes en ny side hvor du kan følge instruksene på skjermen. Da kan du sette opp fast trekk som gjøres automatisk, så du trenger ikke bruke energi på det i det hele tatt.

Gjennom at du velger å sette opp fast trekk, gir du HLT forutsigbarhet og muligheten til å gjøre de investeringer som er nødvendig for videre utvikling og kompetanseheving.

Det er også mulig å gi gave via Vipps. HLT sitt nummer 88165. Merk betalingen med “Gave

Dersom du har spørsmål vedrørende gaver, vennligst ta kontakt med Georgeta Sigland tlf.: 67 10 35 53, mail: post@hlt.no 

Skolens kontonr: 3000 16 44951

Vi setter pris på en hver gave du gir!