Gave | Høyskolen for ledelse og teologi

Gave

Vil du stå sammen med HLT i arbeidet for å utruste gode ledere for nåtiden og fremtiden?

Sammen når vi lenger

HLT vokser mer enn offentlig støtte kan bære, og er som andre private høyskoler avhengig av frivillige gaver. Å reise opp ledere som utgjør en forskjell for Gud i verden smaker mer enn det koster om vi løfter sammen. Vi ber derfor frimodig om flere støttespillere som står sammen med oss i bønn og gjennom gave.

Alle økonomiske bidrag hjelper oss til å utføre arbeidet med å tilby forskningsbasert undervisning på høyskolenivå som utdanner og utruster til tjeneste. Den offentlige støtten vi får har veldig strenge regler i forhold til hva pengene kan brukes til. Støtte vi får utenom gir oss stor fleksibilitet. 

.

Fast giver (Avtalegiro)
Vi tilbyr avtalegiro som du kan signere digitalt på samme måte som du logger inn i nettbanken din. Ved å trykke
her, åpnes en ny side hvor du kan følge instruksene på skjermen. Da kan du sette opp fast trekk som gjøres automatisk, så du trenger ikke bruke energi på det i det hele tatt.

Gjennom at du velger å sette opp fast trekk, gir du HLT forutsigbarhet og muligheten til å gjøre de investeringer som er nødvendig for videre utvikling og kompetanseheving.

.

Engangsgave
Det er selvsagt veldig lov til å gi en engangsgave. Dette kan gjøres vi bankoverføring eller via Vipps.
HLT sitt Vipps-nummer er 585088Skolens kontonummer er 3000 16 44951. Merk med 
“Gave”

.

Skattefradrag
Det gis skattefradrag for gaver til høyskoler som HLT. Både enkeltpersoner og bedrifter/foretak kan gi skattefrie gaver. Minimumsbeløpet er kr 500,- per år. Utgjør gaven over 10.000 kroner gis det fradrag for inntil ti prosent av inntekt. Tjener du 400.000 kroner kan du altså få fradrag for opptil 40.000 kroner. Skattelovens § 6-42.

Skattefrie gaver til ideelle frivillige organisasjoner kommer i tillegg til gaver til forskning. Du kan for eksempel gi både til din lokale menighet og til HLT med skattefradrag. Skattelovens § 6-50. Skattefradraget beregnes separat for begge gavene.

.

Dersom du har spørsmål vedrørende gaver, vennligst ta kontakt med Georgeta Sigland tlf.: 67 10 35 53, mail: post@hlt.no

.

Vi setter pris på en hver gave du gir!