HLT STAVANGER - Høyskolen for ledelse og teologi | Høyskolen for ledelse og teologi

HLT STAVANGER

- I samarbeid med IMI
Høsten 2020 starter studiene på HLT Stavanger der vi tilbyr en årsenhet (60 studiepoeng) i Misjon og kirke som kan bygges inn i en bachelorgrad i teologi og ledelse. I tillegg tilbyr vi enkeltemnene “Misjon, kirke og samfunn” og “Misjonale menigheter og livslang etterfølgelse”.
.
Mulighet for praksis i IMI-kirken
HLT Stavanger er et samarbeid mellom HLT og IMI-kirken. HLT Stavanger lever tett på IMI-kirkens liv, med felles lokaler og mulighet for praksisplass i menigheten, en unik læringssituasjon hvor veien mellom teologi og praksis, liv og refleksjon er kort. Kombinert med spennende forelesere og praksisopphold i nytenkende menighetsmiljø, utrustes du til å være leder i og utenfor kirken i en ny tid.
.
Program
Årsenheten i Misjon og kirke består av 60 studiepoeng fordelt på 6 forskjellige fag/emner på 10 studiepoeng. Det betyr også at hvert semester inneholder 30 studiepoeng, altså 3 forskjellige fag i halvåret.

PAL1140 Misjon, kirke og samfunn (10 stp/ECTS)
PAL1150 Misjonale Menigheter og livslang læring (10 stp/ECTS)
PRA1010 Praksis 1 eller Misjonspraksis (10 stp/ECTS)
KRI2050 Misjon i globalt og pentekostalt perspektiv (10 stp/ECTS)
PAL2010 Kirkens helbredende tjeneste (10 stp/ECTS)
VEL1220 Verdibevisst ledelse (10 stp/ECTS)

.
Videre studier på HLT
Etter fullført årsenhet kan du fortsette studiene på HLT Oslo, men fortsette å bo i Stavanger og ha praksis i Imi-kirken eller en annen lokal menighet eller organisasjon. HLT sin samlingsbaserte undervisningsmodell gjør at du kan fortsette å bo hjemme, men studere i Oslo sammen med andre studenter fra hele landet. Les mer om våre bachelorstudier i menyen til høyre.
.
Fristen for førsteopptaket til studier høsten 2020 er 15.april. Alle søknader som er sendt inn etter 15. april vil bli behandlet fortløpende.
.
Om du har spørsmål om studier på HLT kontakt oss gjerne på opptak@hlt.no
.
Søk nå!