Årsstudium
Misjon og kirke

Ved vår avdeling i Stavanger tilbyr vi en spennende og relevant årsenhet. Studiet passer for både ansatte og frivillige i menighet.

Årsstudium i Misjon og kirke

Ved HLT Stavanger tilbyr vi en årsenhet (60 studiepoeng) i Misjon og kirke, som kan bygges inn i en bachelorgrad i teologi og ledelse.
.
.

Mulighet for praksis i din lokale kirke

HLT Stavanger holder til i IMI-kirkens lokaler i Stavanger. HLT Stavanger lever naturligvis tett på IMI-kirkens liv, med felles lokaler og mulighet for praksisplass i menigheten, men er også tett på menighetslivet eller i Rogaland. Dette skaper en unik læringssituasjon hvor veien mellom teologi og praksis, liv og refleksjon er kort. Kombinert med spennende forelesere og praksisopphold i nytenkende menighetsmiljø, utrustes du til å være leder i og utenfor kirken i en ny tid.

 

Program

.

Skoleåret 24/25 gjennomføres på følgende måte:

Høst 24
PAL1140 Misjon, kirke og samfunn (10 sto/ECTS)
PAL1150 Misjonale menigheter og livslang etterfølgelse (10 stp/ECTS) (Undervisning: digitalt)
PRA1010 Praksis 1 (10 stp/ECTS)
.

Vår 25
KRI2050 Misjon i globalt perspektiv (10 stp/ECTS)
PAL2010 Kirkens helbredende tjeneste (10 stp/ECTS)
VEL1220 Verdibevisst ledelse (10 stp/ECTS)

.

Undervisningsrytme

Ved HLT Stavanger har vi en undervisningsrytmne hvor vi møtes ukentlig for enten forelesning, kollokviegruppe eller gruppearbeid. Disse vil fortrinnsvis legges mandag til onsdag. Det er mulig å velge redusert undervisning i utvalgte emner, og vi vil etterstrebe å samle undervisningen for studenter med redusert undervisning i utvalgte undervisningsuker. Vi tar forbehold om endringer i timeplan og studiested.

.

Videre studier på HLT

Etter fullført årsenhet kan du fortsette studiene på HLT Oslo, men fortsette å bo i Stavanger og ha praksis i din lokale menighet eller organisasjon. HLT sin samlingsbaserte undervisningsmodell gjør at du kan fortsette å bo hjemme, men studere i Oslo sammen med andre studenter fra hele landet. Les mer om våre bachelorstudier i menyen øverst til høyre.

.
Fristen for førsteopptaket til studier høstsemesteret er 15.april. Alle søknader som er sendt inn etter 15. april vil bli behandlet fortløpende.
.
Om du har spørsmål om studier på HLT kontakt oss gjerne på opptak@hlt.no
.

Interessert i flere av våre studier?