Gave

Sammen når vi lenger

HLT vokser mer enn offentlig støtte kan bære, og er som andre private høyskoler avhengig av frivillige gaver. Alle økonomiske bidrag hjelper oss til å utføre arbeidet med å tilby forskningsbasert undervisning på høyskolenivå som utdanner og utruster til tjeneste.

Vi ber derfor frimodig om flere støttespillere som står sammen med oss i bønn og gjennom gave.

Skattefradrag

Gaver til HLT kommer under ordningen Gaver til forskning. Du kan gi inntil 10% av inntekten din til HLT og få skattefradrag fra første krone. Dette er i tillegg til eventuelle gaver til de frivillige organisasjonene. Minimumsbeløp for gave med skattefradrag er kr 500 per år.

Vi trenger ditt personnummer for å innrapportere gaven. Er du i tvil om vi har ditt personnummer, ta kontakt med administrativ leder via e-post: annka.lillejordet@hlt.no, eller gjør det selv ved å logge inn her.

Dersom du har spørsmål ang. gaver eller avtalegiro, vennligst ta kontakt med administrativ leder via e-post: annka.lillejordet@hlt.no.

Tusen takk for din støtte!

AvtaleGiro

Bankoverføring

Kortbetaling

Gi en enkeltgave ved å betale med kort. Trykk her.

Vipps

Trykk på knappen under for å justere beløpet som trekkes på din AvtaleGiro eller oppdatere kontaktinfoen som vi har registrert på deg.