Digital Theological Library

Som student ved HLT får du tilgang til det største teologiske e-biblioteket i verden – Digital Theological Library (DTL)

DTL består av over 600.000 e-bøker og over 60 millioner artikler.

Tilgang til DTL er eksklusivt for studenter ved HLT. Det er ikke lov å dele brukernavn og passord med andre som ikke studere ved HLT! Velg HLT i menyen som finnes i lenken under og i menyen i høyre marg. Passordet er ditt studentnummer.

Trykk på lenken under for å få tilgang.

http://libguides.thedtl.org/home (ny fane)

DTL er brukervennlig, og kan nås fra hvor som helst i verden, bare man har internett tilgang. E-bøker kan leses direkte på nettet eller lastes ned som PDF-filer på egen maskin. DTL betyr et betydelig fremskritt for HLT, og for deg som studerer ved skolen.

Tilgang til DTL vil totalt sett redusere studenters kostnader med tanke på pensumbøker, selv om vi er nødt til å ta et lite biblioteksgebyr på kr. 650,- Som medeier i DTL kan vi også kjøpe inn nye bøker som vi ønsker å bruke som pensum eller supplerende litteratur, så lenge som bøkene finnes tilgjengelige i elektronisk format..

DTL er også i stadig vekst. Bare dette året har biblioteket vokst med over 100.000 bøker!

Skulle du ha noe spørsmål rundt DTL, så bes du ta kontakt med Kara L. Tangen. Hun er som regel å finne i resepsjonen i 3. etasje.

Informasjon

Lenke = http://libguides.thedtl.org/home

Logg inn = Velg Norvegian School of leadership and theology i rullegardinmenyen. Passordet er ditt studentnummer.

Brukermanual (ny fane)