Digital Theological Library » | Høyskolen for ledelse og teologi

Digital Theological Library

Som student ved HLT får du tilgang til det største teologiske e-biblioteket i verden – Digital Theological Library (DTL)

.

DTL består av over 525.000 e-bøker og over 35 millioner artikler.

.

Tilgang til DTL er eksklusivt for studenter ved HLT. Det er ikke lov å dele brukernavn og passord med andre som ikke studere ved HLT! Velg HLT i menyen som finnes i lenken under og i menyen i høyre marg. Passordet er ditt studentnummer.

.

Trykk på lenken under for å få tilgang. .

http://libguides.thedtl.org/home (ny fane)

.

DTL er brukervennlig, og kan nås fra hvor som helst i verden, bare man har internett tilgang. E-bøker kan leses direkte på nettet eller lastes ned som PDF-filer på egen maskin. DTL betyr et betydelig fremskritt for HLT, og for deg som studerer ved skolen.

.

Tilgang til DTL vil totalt sett redusere studenters kostnader med tanke på pensumbøker, selv om vi er nødt til å ta et lite biblioteksgebyr på kr. 650,- Som medeier i DTL kan vi også kjøpe inn nye bøker som vi ønsker å bruke som pensum eller supplerende litteratur, så lenge som bøkene finnes tilgjengelige i elektronisk format.

.

DTL er også i stadig vekst. Bare dette året har biblioteket vokst med over 100.000 bøker!

.

Skulle du ha noe spørsmål rundt DTL, så bes du ta kontakt med Kara L. Tangen. Hun er som regel å finne i resepsjonen i 3. etasje.