Høyskolen for ledelse og teologi

ALPHACRUCIS COLLEGE
SYDNEY, AUSTRALIA

Alphacrucis College ble etablert i 1948, og har utdannet tusenvis av kristne ledere i Australia og New Zealand. Det har fungert som den nasjonale utdanningsinstitusjonen for Assemblies of God i Australia. I dag tilbyr høyskolen studier innen mange forskjellige fagfelt i tillegg til teologi. Alphacrucis samarbeider blant annet med Hillsong Church, og tilbyr studier på deres campus i Baulkham Hills. Her kan du som en del av studiehverdagen delta på chapel-samlingene til Hillsong College, delta i menigheten og studere sammen med fremtidige ledere i verdens mest innflytelsesrike kirke.

 

HLT gjør det mulig å ta et semester på utveksling som en del av en bachelorgrad i teologi og ledelse. Du kan selv velge om du blir med på vår- eller høstsemesteret i Sydney. Utvekslingen dekkes også av lånekassen.For mer informasjon om Alphacrucis, besøk ac.edu.au, eller delta på en våre informasjonsmøter om utveksling på HLT.

.

Om du allerede har studert på Hillsong College eller Alphacrucis kan du også få godkjent dette som en del av en bachelorgrad på HLT. Ta kontakt med en studieveileder for å finne ut hvor langt unna du er en komplett utdannelse.