Alphacrucis, Sydney

Et globalt, kristent universitet som forvandler nabolag og nasjoner.

Alphacrucis College ble etablert i 1948, og har utdannet tusenvis av kristne ledere i Australia og New Zealand. Det har fungert som den nasjonale utdanningsinstitusjonen for Assemblies of God i Australia. I dag tilbyr høyskolen studier innen mange forskjellige fagfelt i tillegg til teologi. Alphacrucis samarbeider blant annet med Hillsong Church, og tilbyr studier på deres campus i Baulkham Hills. Her kan du som en del av studiehverdagen delta på chapel-samlingene til Hillsong College, delta i menigheten og studere sammen med fremtidige ledere i verdens mest innflytelsesrike kirke.

Teksten under er hentet direkte fra Alphacrucis sine nettsider:
«AC is at the forefront of equipping leaders for careers of influence in theology, ministry, business, leadership, teaching, music, chaplaincy, community services and counselling. As the national ministry training college of the Australian Christian Churches since 1948, thousands of our graduates are making a difference for Jesus in churches, businesses, government, classrooms and not-for-profit organisations.»

HLT gjør det mulig å ta et semester på utveksling som en del av en bachelorgrad i teologi og ledelse. Du kan selv velge om du blir med på vår- eller høstsemesteret i Sydney. Utvekslingen dekkes også av lånekassen.

I videoen under kan du få et lite innblikk i hva skolen kan tilby.

Om du allerede har studert på Alphacrucis kan du også få godkjent dette som en del av en bachelorgrad på HLT. Hvis du har studert på Hillsong College, så kan deler av fagene bli vurdert for fritak for tilsvarende fag på HLT. Ta kontakt med en studieveileder for å finne ut hvor langt unna du er en komplett utdannelse.

For mer informasjon om Alphacrucis, besøk ac.edu.au, eller kontakt HLT via knappen under.

Vurderer du utveksling?