Fagdag 11. mai – Praktisk teologi

DETTE ARRANGEMENTET ER DESSVERRE AVLYST GRUNNET CORONA / COVID-19   Fagdagen er et samarbeidsprosjekt mellom flere norske høyskoler og Universitetet […]

DETTE ARRANGEMENTET ER DESSVERRE AVLYST GRUNNET CORONA / COVID-19

 

Fagdagen er et samarbeidsprosjekt mellom flere norske høyskoler og Universitetet i Oslo. Den presenterer den nyeste forskningen innen praktisk teologi fra noen av de fremste forskerne på feltet i Norge og internasjonalt.

I år ser vi særlig frem til bidrag av Sarah Dunlop. Dunlop arbeider som forsker og underviser ved Ridley Hall i Cambridge. Hun er kjent som en ledende og lidenskapelig forsker som utforsker sammenhengene mellom kultur, teologi, missiologi og ekklesiologi. Sammen med Heather Buckingham og Mark Cartledge har hun relativt nylig gitt ut boken: Transforming the City: London megachurches and social engagement, (Brill). Hun er også kjent for sine teologiske og religionsosiologiske bidrag innen ungdomsforskning.

VIKTIG INFORMASJON

Påmeldingsfrist: 

01.05.2020

Dato/tid: 

11.05.2019 - 10:00 til 16:00

Fagdagen arrangres av fagrådet for praktisk teologi og er åpen for alle interesserte! Målet med arrangementet er å legge til rette for samtaler mellom personer fra ulike utdannings- og forskningsinstitusjoner og andre med interesse for praktisk teologi.  Meld deg på via skjemaet nederst på denne siden.

 

Innbydere

Elisabeth Tveito Johnsen

Tone Stangland Kaufman

Hans Austnaberg

Karl Inge Tangen

I samarbeid med: