3 grunner til at du bør glede deg til chapel

Skrevet av:
Carl Fredrik Ness Kristianslund
Studentpastor


Publisert:
27. juni 2024

 

  1. Felleskap og samhold

En av de mest verdifulle aspektene ved chapel på Høyskolen for ledelse og teologi er muligheten til å bygge og styrke fellesskapet på tvers av fag og studieretninger. I en hektisk studiehverdag kan det være utfordrende å finne tid til å knytte bånd med medstudenter, men under chapel samles alle for å tilbe, reflektere og dele erfaringer i livet med Gud. Dette skaper et sterkt samhold og en følelse av tilhørighet som er essensiell for trivsel og for åndelig vekst. Det er en unik anledning til å møte nye mennesker, skape nye vennskap og støtte hverandre både åndelig og akademisk.

  1. Åndelig påfyll og inspirasjon

Chapel gir en fantastisk mulighet til å få åndelig påfyll og inspirasjon midt i en travel hverdag. Gjennom lovsang, bønn og inspirerende taler fra både ansatte og gjestetalere, får du næring til din tro og utviklingen av ditt kristne liv og etterfølgelsen av Jesus. Disse øyeblikkene gir en pause fra akademiske krav og gir rom for refleksjon, åndelig vekst og en dypere forståelse av ditt kall og din rolle i verden. For mange studenter blir chapel et sted hvor de finner ro, retning og fornyet energi i Guds nærvær.

  1. Inspirerende undervisning og perspektiver

Chapel-samlingene gir tilgang til inspirerende undervisning fra ulike talere som deler innsikt og perspektiver som kan utvide din forståelse av teologi, ledelse og livet generelt. Disse talene kan motivere og utfordre deg til å tenke nytt og dypere om både faglige og personlige spørsmål. Det er en anledning til å lære av erfarne ledere og teologer, noe som kan berike din akademiske reise og din personlige tro gjennom din tid som student ved HLT!

Velkommen som student og velkommen til høstens Chapel ved HLT!

Flere blogginnlegg

3. april 2024

Vekkelse som det autentiske kristenliv

Kjernen i fenomenet vekkelse handler mer om gjenopprettelse av det (normale) kristne livet som beskrevet i Bibelen, enn spektakulære hendelser. Les mer
20. februar 2024

HLT har landets mest fornøyde studenter

Resultatene fra studiebarometeret er strålende lesning for HLT! Les mer
4. desember 2023

Utrustning til tjeneste

Vi kan tjene Gud på mange arenaer. Les mer