3 grunner til hvorfor du bør studere på HLT

Skrevet av:
Carl Fredrik Ness Kristianslund
Studentpastor


Publisert:
20. april 2023
Et godt tips for å bygge en sunn og god fremtid er å legge et sterkt fundament. Det kan du gjøre hos oss på HLT. Her vil jeg gi deg tre gode grunner til å velge studier hos oss til høsten:
.
1.     Fundament
Legg et godt fundament for ditt liv videre. Uavhengig om det betyr fulltidstjeneste eller ikke – det å leve for Gud innebærer også å investere i relasjonen med Ham og utforske dybdene i Guds ord. HLT fokuserer ikke bare på faglig utvikling, men også på personlig utvikling. Dette innebærer å hjelpe studenter med å utvikle deres karakter, verdier, personlige lederstil og åndelige liv, som blant annet skjer på Chapel, som vi har hele to ganger hver uke med lovsang, Guds ord og betjening i Guds nærvær.
.
2.     Gode verktøy
HLT vil ved akademisk og teologisk utdanning gi deg verktøy som kan tjene deg og menneskene rundt deg på en god og effektiv måte. Det er ikke bare du selv som får gleden av å fordype deg i Guds rike og ta tak i talentene og egenskapene som Gud har lagt i deg, men også de som du er kalt til å betjene og vil møte langs livets vei. En god venn og pastor sa til meg en gang: «Dine talenter er Guds gave til deg, hvordan du bruker og utvikler de talentene er din gave til Gud
.
3.     Praktisk erfaring
Høyskolen for ledelse og teologi tilbyr en rekke praksisprogrammer og internship-muligheter, og også utvekslingsmuligheter til blant annet USA eller Australia som gir deg som student praktisk erfaring og verdifulle ferdigheter som er ettertraktet av arbeidsgivere. Dette gjør det lettere for deg å finne jobb etter endt utdanning, og gir deg en god forståelse av hva som kreves av en effektiv leder.

Flere blogginnlegg

3. april 2024

Vekkelse som det autentiske kristenliv

Kjernen i fenomenet vekkelse handler mer om gjenopprettelse av det (normale) kristne livet som beskrevet i Bibelen, enn spektakulære hendelser. Les mer
20. februar 2024

HLT har landets mest fornøyde studenter

Resultatene fra studiebarometeret er strålende lesning for HLT! Les mer
4. desember 2023

Utrustning til tjeneste

Vi kan tjene Gud på mange arenaer. Les mer