Vi teller ned til studiestart!

I disse dager åpner landet vårt opp igjen, og spesielt for oss som holder til i Oslo er dette en veldig gledelig utvikling.
Skrevet av:
Arne Mella
Rektor


Publisert:
17. juni 2021

Folk nyter det fine sommerværet, parker og restauranter fylles opp med mennesker, og det mest gledelige av alt: HLT kan også vende tilbake til tilnærmet normal drift med skikkelig undervisning hvor vi kan møtes igjen!

På HLT teller vi ned til august og forbereder oss på et nytt semester med opptak tre steder: Oslo, Bergen og Stavanger. I Bergen tilbyr vi nå grunnstudiet vårt med bibelfag, kirkehistorie, troslære, religionskunnskap og etikk – for å nevne noe. Du kan studere på deltid, eller heltid i kombinasjon med fag i Oslo. I Stavanger tilbyr vi igjen årsstudium i misjon og kirke i samarbeid med IMI Kirken. Her er det også mulighet for å begynne i praksis

Inn mot denne høsten har vi blant annet revidert vårt årsstudium i «kristent barne- og ungdomsarbeid» som nå skifter navn til «UNG tro og kultur», i samarbeid med Pinse Ung og Ung Baptist. Våre barn og ungdommer er vår felles fremtid og ansvar, og vi brenner for at neste generasjon skal ha de beste forutsetninger, med dyktige, åndsfylte og gode ledere som gjør at vi kan se levende barne- og ungdomsarbeid over hele landet i årene som kommer. Om du ikke ønsker å ta et helt årsstudium, er det også fullt mulig å bare ta et fag eller to også.

Hvis du ikke helt har bestemt deg for hva du skal gjøre til høsten, anbefaler jeg deg å kikke innom våre hjemmesider og se hva vi kan tilby, enten det er en bachelorstudier, årsstudier, eller om du bare vil ta et fag ved siden av jobb. Gi det du brenner for på innsiden en sjanse! Vi tror HLT kan gi deg kompetansen og inspirasjonen du trenger. Derfor håper vi å se deg som student i august. Hjertelig velkommen!

Arne Mella
Rektor HLT

Flere blogginnlegg

22. juni 2023

«All in» for Jesus?

The Send er et tverrkirkelig arrangement som reiser debatt i norske media, også utover de kristne dagsavisene. Les mer
20. april 2023

3 grunner til hvorfor du bør studere på HLT

Et godt tips for å bygge en sunn og god fremtid er å legge et sterkt fundament. Les mer
18. april 2023

Er KrF et like aktuelt alternativ for unge kristne i dag? 

Evangelikal har blitt stadig mer brukt i norske medier de siste årene. Det er nesten alltid benyttet for å forklare ytre høyre-politikk, og ikke sjelden direkte knyttet til Trump-supportere i USA. Les mer