Vi teller ned til studiestart!

I disse dager åpner landet vårt opp igjen, og spesielt for oss som holder til i Oslo er dette en veldig gledelig utvikling.
Skrevet av:
Arne Mella
Rektor


Publisert:
17. juni 2021

Folk nyter det fine sommerværet, parker og restauranter fylles opp med mennesker, og det mest gledelige av alt: HLT kan også vende tilbake til tilnærmet normal drift med skikkelig undervisning hvor vi kan møtes igjen!

På HLT teller vi ned til august og forbereder oss på et nytt semester med opptak tre steder: Oslo, Bergen og Stavanger. I Bergen tilbyr vi nå grunnstudiet vårt med bibelfag, kirkehistorie, troslære, religionskunnskap og etikk – for å nevne noe. Du kan studere på deltid, eller heltid i kombinasjon med fag i Oslo. I Stavanger tilbyr vi igjen årsstudium i misjon og kirke i samarbeid med IMI Kirken. Her er det også mulighet for å begynne i praksis

Inn mot denne høsten har vi blant annet revidert vårt årsstudium i «kristent barne- og ungdomsarbeid» som nå skifter navn til «UNG tro og kultur», i samarbeid med Pinse Ung og Ung Baptist. Våre barn og ungdommer er vår felles fremtid og ansvar, og vi brenner for at neste generasjon skal ha de beste forutsetninger, med dyktige, åndsfylte og gode ledere som gjør at vi kan se levende barne- og ungdomsarbeid over hele landet i årene som kommer. Om du ikke ønsker å ta et helt årsstudium, er det også fullt mulig å bare ta et fag eller to også.

Hvis du ikke helt har bestemt deg for hva du skal gjøre til høsten, anbefaler jeg deg å kikke innom våre hjemmesider og se hva vi kan tilby, enten det er en bachelorstudier, årsstudier, eller om du bare vil ta et fag ved siden av jobb. Gi det du brenner for på innsiden en sjanse! Vi tror HLT kan gi deg kompetansen og inspirasjonen du trenger. Derfor håper vi å se deg som student i august. Hjertelig velkommen!

Arne Mella
Rektor HLT

Flere blogginnlegg

3. april 2024

Vekkelse som det autentiske kristenliv

Kjernen i fenomenet vekkelse handler mer om gjenopprettelse av det (normale) kristne livet som beskrevet i Bibelen, enn spektakulære hendelser. Les mer
20. februar 2024

HLT har landets mest fornøyde studenter

Resultatene fra studiebarometeret er strålende lesning for HLT! Les mer
4. desember 2023

Utrustning til tjeneste

Vi kan tjene Gud på mange arenaer. Les mer