Endelig studiestart!

16.august er HLT endelig i gang med en ny høst og fysisk undervisning. Etter måneder med nedstengning og undervisning online vender høyskolelivet tilbake til normale former.

Regjeringen prioriterer normal skole- og studiestart, og med det legges det til rette for fysisk undervisning og det åpnes også for unntak fra avstandskrav. Vi gleder oss til å møtes igjen og ta imot et nytt kull med nye studenter til HLT.

Fra 16.august starter undervisningen for fullt og etter endt undervisning vil det også bli sosiale aktiviteter i HLT sin fadderuke.

Rektor Arne Mella sier: «Dette har vi ventet lenge på. Endelig kan vi møtes fysisk igjen! Vi gleder oss til å bli kjent med nye studenter og møte igjen gamle kjente. Får vi fint vær i tillegg, blir dette fantastisk!».

Selv om det nå er muligheter for å møtes fysisk igjen, er skolen likevel klar om regjeringen skulle innføre begrensninger.

«Om det skulle dukke opp nye tiltak eller smittesituasjonen påvirker det vi har planlagt, gjør vi tilpasninger. Det skal være trygt å studere på HLT i høst også, og til nå har vi enda ikke hatt et tilfelle av at folk har blitt smittet på skolen.»

Om du fremdeles ikke har bestemt deg for hva du skal gjøre i høst, er det fremdeles ledige studieplasser.

Program for fadderuken:

Mandag:
Rebusløp i Oslo

Tirsdag:
Grilling, bading og fotballkamp på Hovedøya

Onsdag:
Lunsj i Slottsparken
Lovsangskonsert i St. Olavs gate 24