Endelig tilbake

Endelig kan vi igjen samles til fysisk undervisning!

Etter å ha startet årets første måned med online-undervisning er studentene på HLT endelig tilbake for fysisk undervisning!

Da juleferien var over var det nok en gang tid for en ny økt med undervisning online. Etter hvert som restriksjonene har blitt nedskalert vender studentene på HLT tilbake til fysisk undervisning både i Stavanger og Oslo.

Gleden var stor da studentene endelig kunne treffes for første gang denne uken, og samles til undervisning og årets første Chapel.

Studentrådsleder Phuong Huynh sier:


«Vi er virkelig takknemlig for å være tilbake i klasserommet. Jeg tror både studenter og forelesere har mer energi når vi kan møtes, sammenlignet med online undervisning. Nå kan lærere og studenter interagere mye mer, få engasjert respons fra hverandre og diskutere temaer uten hindringer. Jeg tror også studenter er mer engasjert i forelesningene når vi ikke er gjemt bak en skjerm.»

Miljøet på skolen får også en annen dynamikk ifølge Phuong:

«Følelsen av felleskap er tilbake. Vi kan endelig se vennene våre igjen, spise lunsj sammen og dele ting fra livet med hverandre, også ikke minst lovsynge sammen på chapel og dele nattverd. Det er skikkelig bra å være tilbake!»