Jakten på ny rektor er over

Rektorstillingen på HLT har vært utlyst denne våren og nå er prosessen landet. Arne Mella har vært i stillingen i 5 år, der starten var et vikariat. Nå skal han fortsette i ytterligere tre år.

Styreleder Terje Aadne sier i en mail til de ansatte: «Det er en glede å kunne informere om at Arne Mella har blitt tilbudt og har sagt ja til tilbudet om åremålsstilling som rektor ved HLT fra 01.08.2022. Styret uttaler at de gleder oss over å kunne tilby Arne Melle åremålsstilling som rektor og takker samtidig for den innsats han har lagt ned som rektor i den perioden han har vært rektor ved HLT.»

Arne Mella gleder seg til å fortsette i rektorstillingen og trekker frem både et godt arbeidsmiljø og gode kollegaer som en motiverende faktor for å takke ja til å fortsette, i tillegg til flere spennende arbeidsoppgaver som ligger foran. «Jeg er glad for varm og tydelig støtte både fra styre og ansatte, og ser fram til å fortsette å lande de viktige prosessene vi holder på med i utbygging, akkreditering og videreutvikling av studietilbudet.»