SIO / SIS » | Høyskolen for ledelse og teologi

SIO / SIS

.

SIO ved HLT i Oslo

HLT har inngått en samarbeidsavtale mellom Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SIO). Alle studenter som tar 15 stp. eller mer per semester må betales SIO avgiften. SIO avgiften er på 600 kr /semester. Betalt semesteravgift er en forutsetning for at studentene gis adgang til SIO sine tjenester og adgang til eksamen.

Mer informasjon om SIO her. (ekstern lenke. Åpnes i ny fane)

SiOs hovedoppgaven er å tilby deg som er student produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidra til at du trives. Gjennom SIO får du tilgang på studentboliger, treningssentre, tannlege, lege, psykolog og andre helserelaterte tilbud og mye mer.

Har du betalt SIO avgiften og tar 15 studiepoeng eller mer kan du benytte deg av følgende tilbud: les her.(ekstern lenke. Åpnes i ny fane)

.

SIS ved HLT i Stavanger

HLT har inngått en samarbeidsavtale mellom Studentsamskipnaden i Stavanger (SIS). Alle studenter ved HLT i Stavanger skal betale SIS avgiften, som er på 460 kr /semester. Betalt semesteravgift er en forutsetning for at studentene gis adgang til SiS sine tjenester og adgang til eksamen.

Mer informasjon om SIS her. (ekstern lenke. Åpnes i ny fane)

SiSs hovedoppgaven er å tilby deg som er student produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidra til at du trives. Gjennom SIS får du tilgang på studentboliger, treningssentre, tannlege, lege, psykolog og andre helserelaterte tilbud og mye mer.

Har du betalt SIS avgiften kan du benytte deg av følgende tilbud: les her.(ekstern lenke. Åpnes i ny fane)