Gratis webinar: Hvordan gjøre online-gudstjensterPublisert:
3. april 2020
Norge går gjennom de mest inngripende tiltakene som er gjort fredstid i disse tider. Sosial distanse, isolasjon og karantene er blitt en del av vår dagligtale. Dette går også utover menigheters ukentlige aktivitet, og kirker over hele landet tvinges til å tenke nytt og annerledes om hvordan forsamlingen skal møtes. HLT inviterer til gratis webinar som hjelper menigheter med hvordan gjøre online-gudstjenester.
.
Corona-viruset utfordrer menigheter til å finne nye måter å møtes. Noen menigheter har allerede prøvd seg på digitale gudstjenester, men mange lurer fremdeles på hvordan det gjøres og hvilket utstyr som må til. Høyskolen for ledelse og teologi ønsker velkommen til et gratis webinar om hvordan gjøre online-gudstjenester tirsdag 7.april 1600.
.
Prosjektleder Bjørnar Algrøy forteller om webinaret:
«Dette er en tid der mange klør seg litt i hodet og lurer på hvordan de skal finne en løsning når vi ikke kan møte hverandre på gudstjenester som normalt. Jeg tror mange tenker at dette er en god mulighet til å ta steget og prøve seg på online-gudstjenester, uten å helt vite hvordan det skal gjøres eller hva som trengs. Jeg tror også det er lett for å tenke at det blir for dyrt eller vanskelig, men jeg håper at HLT i form av dette webinaret kan fasilitere med gode tips, råd og erfaringer som kan komme til nytte for både små og store menigheter.»
.
Rektor Arne Mella ved HLT kommenterer:
«Høyskolen for ledelse og teologi har helt siden oppstarten for over 10 år siden hatt et uttalt mål om å være menighetenes beste venn, og dette webinaret er en god mulighet for oss til å legge til rette for læring på et område som mange plutselig trenger, men ikke nødvendigvis har erfaring med. Vi håper at webinaret når bredt og kan hjelpe alle typer menigheter til å nå ut til sin forsamling på nye måter og kanskje også få noen nye bekjentskaper.»
.
I panelet for webinaret sitter:
  • Aleksander Steffensen, teknisk leder for online-gudstjenestene i Salt Bergen
  • Hanne Ovidia Pladsen, pastor i Filadelfiakirken Oslo og ansvarlig for online-gudstjenestene
  • Thomas Åleskær, hovedpastor i Oslo Kristne Senter
..
Webinaret skjer på tirsdag kl 1600 og du kan registrere deg gratis på hlt.no/webinar/

Flere blogginnlegg

Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år!

Vi feirer at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter. Les mer

Vi lanserer egen podcast!

HLT kaster seg på bølgen og nå kan du lytte til HLT-podcasten over alt. Les mer

Hundrevis av studenter på lovsangskveld

Fadderuke-komiteen inviterte alle studenter i Oslo til en kveld med fokus på fellesskap. Les mer