Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år!

De to foregående ukene har vi startet feiringen av 15 års-jubileet til HLT med kake til studentene. Vi feirer at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.

«Det er utrolig spennende å få jobbe med så engasjerte studenter. Andre studieuke dukket noen førsteårsstudenter, som ikke hadde undervisning, opp på chapel fordi de ønsket å være med i fellesskapet. Vi tror vi får være med på noe unikt i å trene morgendagens ledere til kirke, skole og samfunn,» sier Arne Mella, rektor ved HLT.

I femten år har skolen ønsket å bety en forskjell ved å forene åndskraft og akademia. Derfor inviteres studenter og ansatte til chapel-samlinger to ganger i uken, hvor troen uttrykkes midt i den faglige læringen.

«Det er en stor verdi for oss å få være et studiested som både fokuserer på studentenes kunnskapstilegning og åndelige liv,» legger rektor til.

Vi er takknemlige for å ha åpnet dørene våre for ivrige studenter i 15 år, og gleder oss til fortsettelsen. Jubileet vil bli feiret med en ordentlig fest i januar 2024, som er høyskolens offisielle etableringsmåned.

 

Kake er på sin plass når det er bursdag!

Flere blogginnlegg

Vi lanserer egen podcast!

HLT kaster seg på bølgen og nå kan du lytte til HLT-podcasten over alt. Les mer

På lærerutveksling i Estland

Skoleåret 2022/23 har Høyskolen for ledelse og teologi (HLT) fått mulighet til å sende lærere på utveksling til Estland, og fått besøk av toppskolerte forelesere fra samme land. Les mer

Hundrevis av studenter på lovsangskveld

Fadderuke-komiteen inviterte alle studenter i Oslo til en kveld med fokus på fellesskap. Les mer