Høyskolen for ledelse og teologi fyller 15 år!

De to foregående ukene har vi startet feiringen av 15 års-jubileet til HLT med kake til studentene. Vi feirer at det har vært studiestart 15 år på rad med spente og engasjerte studenter.

«Det er utrolig spennende å få jobbe med så engasjerte studenter. Andre studieuke dukket noen førsteårsstudenter, som ikke hadde undervisning, opp på chapel fordi de ønsket å være med i fellesskapet. Vi tror vi får være med på noe unikt i å trene morgendagens ledere til kirke, skole og samfunn,» sier Arne Mella, rektor ved HLT.

I femten år har skolen ønsket å bety en forskjell ved å forene åndskraft og akademia. Derfor inviteres studenter og ansatte til chapel-samlinger to ganger i uken, hvor troen uttrykkes midt i den faglige læringen.

«Det er en stor verdi for oss å få være et studiested som både fokuserer på studentenes kunnskapstilegning og åndelige liv,» legger rektor til.

Vi er takknemlige for å ha åpnet dørene våre for ivrige studenter i 15 år, og gleder oss til fortsettelsen. Jubileet vil bli feiret med en ordentlig fest i januar 2024, som er høyskolens offisielle etableringsmåned.

 

Kake er på sin plass når det er bursdag!

Flere blogginnlegg

Gratis forestilling om Hans Nilsen Hauge under HLT-konferansen

Det første i vår lov» - en reise gjennom Norges historie i toner, ord og bilder sett med troens øyne Les mer

Ledig stilling – Administrativ leder

Noe for deg, eller noen du kjenner? Les mer

Se høydepunktene fra Karrieredagen 2024

13.mars inviterte vi arbeidslivet på besøk for å bli kjent med studentene på HLT. Les mer