HLT lanserer to nettbaserte fagPublisert: 3. september 2020

Høyskolen for ledelse og teologi viderefører de gode opplevelsene fra i vår og lanserer to nettbaserte fag som folk kan ta hjemmefra.

HLT tilbyr nå fagene TEO1040 Trosforsvar og starten på det kristne livet (Apologetikk og kristen initiasjon) på 10 studiepoeng og PAL1212 Pastoral teologi på 5 studiepoeng.

TEO1040

«Trosforsvar og starten på det kristne livet (Apologetikk og kristen initiasjon)» følger en vanlig forelesningsplan med fire undervisningsdager over zoom på 6 timer hver med oppstart 7. september. I tillegg er det en oppgave på 2000 ord og en skriftlig eksamen til slutt.

PAL1212

«Pastoralteologi» inneholder en kombinasjon av videoforelesninger, live streams, forumdiskusjoner og en skriftlig oppgave på 1500 ord og har oppstart 22. september.

Lars Tore Jørgensen, høyskolelektor og foreleser i faget «Pastoralteologi» sier:

«Corona gjorde at vi i vår heiv oss rundt og kunne tilby undervisning på en ny måte. Vi høstet mange gode erfaringer med de 30 studentene som ble med forrige gang, nå håper vi at enda flere kan bli med denne gangen i tillegg til de som var med i vår kanskje vil prøve seg på et fag til.»

Rektor på HLT Arne Mella legger også til:

«Vi er veldig takknemlig for mange nye studenter fra hele landet som har valgt å studere hos oss denne høsten. Ved å tilby disse to nettbaserte kursene vil vi kunne nå ut enda bredere, noe som jeg tror vil være spesielt attraktivt for folk som er i jobb eller av andre grunner ikke har mulighet til å få med seg fysiske forelesninger i Oslo.»

Prisen for å ta kurset inkluderer også tilgang til Digital Theological Library som varer ut året. Et digitalt bibliotek med over 600.000 bøker.

.Les mer om TEO 1040 «Trosforsvar og starten på det kristne livet (Apologetikk og kristen initiasjon)» og PAL1212 «Pastoralteologi» på hlt.no/hjemme

.