HLT setter ny rekord igjenPublisert:
17. oktober 2019

Hver høst ønsker HLT nye studenter velkommen til et nytt skoleår. Gjennom sommeren er det alltid spennende å se hvor mange studenter som søker seg til studiene våre. Ved endelig måling for høsten viser tallene at skolen nok en gang øker sammenlignet med året før.

.

Vekst på alle fronter
De siste årene har skolen utvidet sitt studietilbud med bachelorstudier i religion og samfunn og årsstudium i samfunnsfag som den største satsningen. Samtidig som skolen vokser i tilbud vokser den også i størrelse, både i antall studenter og stab. Denne høsten har vi kunnet ønske velkommen 134 nye norske studenter inn dørene på Stabekk, en økning på 103% sammenlignet med høsten 2016. I tillegg til studentene på de norske studietilbudene ønsket vi også 45 internasjonale studenter velkommen. Til sammen med studentene som allerede studerer på HLT utgjør dette tidenes største studentmasse i vår historie, og vi teller nå 305 aktive studenter på HLT.

.

Sammenlignet med fjoråret øker årsstudiet i verdibasert endringsledelse mest og dobler seg i antall studenter fra i samme tid i fjor.

.

Vi er takknemlig for det som vekst bringer med seg av velsignelser og ser allerede frem til den dagen vi kan bygge ut våre lokaler og vokse videre.

.

Til alle nye studenter, velkommen til HLT!

Flere blogginnlegg

Gratulerer!

Onsdag 29. september var det endelig tid for graduasjon for kullene som graduerte sommeren 2020 og 2021. Les mer

HLT lanserer egen portal for alumni

På graduasjon 29. september lanserte HLT sitt nye alumniarbeid og samtidig den nye alumniportalen. Et nettsted der HLT sine graduanter […] Les mer

Endelig studiestart!

16.august er HLT endelig i gang med en ny høst og fysisk undervisning. Etter måneder med nedstengning og undervisning online vender høyskolelivet tilbake til normale former. Les mer