HLT setter ny rekord igjen



Publisert:
17. oktober 2019

Hver høst ønsker HLT nye studenter velkommen til et nytt skoleår. Gjennom sommeren er det alltid spennende å se hvor mange studenter som søker seg til studiene våre. Ved endelig måling for høsten viser tallene at skolen nok en gang øker sammenlignet med året før.

.

Vekst på alle fronter
De siste årene har skolen utvidet sitt studietilbud med bachelorstudier i religion og samfunn og årsstudium i samfunnsfag som den største satsningen. Samtidig som skolen vokser i tilbud vokser den også i størrelse, både i antall studenter og stab. Denne høsten har vi kunnet ønske velkommen 134 nye norske studenter inn dørene på Stabekk, en økning på 103% sammenlignet med høsten 2016. I tillegg til studentene på de norske studietilbudene ønsket vi også 45 internasjonale studenter velkommen. Til sammen med studentene som allerede studerer på HLT utgjør dette tidenes største studentmasse i vår historie, og vi teller nå 305 aktive studenter på HLT.

.

Sammenlignet med fjoråret øker årsstudiet i verdibasert endringsledelse mest og dobler seg i antall studenter fra i samme tid i fjor.

.

Vi er takknemlig for det som vekst bringer med seg av velsignelser og ser allerede frem til den dagen vi kan bygge ut våre lokaler og vokse videre.

.

Til alle nye studenter, velkommen til HLT!

Flere blogginnlegg

Gratis forestilling om Hans Nilsen Hauge under HLT-konferansen

Det første i vår lov» - en reise gjennom Norges historie i toner, ord og bilder sett med troens øyne Les mer

Ledig stilling – Administrativ leder

Noe for deg, eller noen du kjenner? Les mer

Se høydepunktene fra Karrieredagen 2024

13.mars inviterte vi arbeidslivet på besøk for å bli kjent med studentene på HLT. Les mer