HLT setter ny rekord igjenPublisert:
17. oktober 2019

Hver høst ønsker HLT nye studenter velkommen til et nytt skoleår. Gjennom sommeren er det alltid spennende å se hvor mange studenter som søker seg til studiene våre. Ved endelig måling for høsten viser tallene at skolen nok en gang øker sammenlignet med året før.

.

Vekst på alle fronter
De siste årene har skolen utvidet sitt studietilbud med bachelorstudier i religion og samfunn og årsstudium i samfunnsfag som den største satsningen. Samtidig som skolen vokser i tilbud vokser den også i størrelse, både i antall studenter og stab. Denne høsten har vi kunnet ønske velkommen 134 nye norske studenter inn dørene på Stabekk, en økning på 103% sammenlignet med høsten 2016. I tillegg til studentene på de norske studietilbudene ønsket vi også 45 internasjonale studenter velkommen. Til sammen med studentene som allerede studerer på HLT utgjør dette tidenes største studentmasse i vår historie, og vi teller nå 305 aktive studenter på HLT.

.

Sammenlignet med fjoråret øker årsstudiet i verdibasert endringsledelse mest og dobler seg i antall studenter fra i samme tid i fjor.

.

Vi er takknemlig for det som vekst bringer med seg av velsignelser og ser allerede frem til den dagen vi kan bygge ut våre lokaler og vokse videre.

.

Til alle nye studenter, velkommen til HLT!

Flere blogginnlegg

Flere ledige stillinger

HLT har for øyeblikket flere ledige stillinger innen både fag og administrasjon. Klikk deg inn på denne siden og se om noe vekker interesse. Les mer

Gratulerer class of 2023

12.mai feiret vi et nytt kull med graduanter på HLT! Les mer

NOKUT godkjenner kvalitetssystem

Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen (NOKUT) har ført tilsyn med høyskolens systematiske kvalitetsarbeid og konkludert med at det oppfyller alle krav. Les mer