Vi lanserer egen podcast!

HLT kaster seg på bølgen og nå kan du lytte til HLT-podcasten over alt.

Ifølge den siste utgaven av «Den store podrapporten» som kom i januar 2023, hører omtrent halvparten av Norges befolkning på podcast, og 21% lytter daglig. De fleste gjør det for å enten bli underholdt, oppdatert, lære nye ting eller slappe av. Aldersgruppene 20-29 år og 30-39 år lytter mest, der 1 av 3 lytter daglig, og markedet er fremdeles i sterk vekst.

HLT kaster seg med dette på bølgen i det HLT-podcasten ser dagens lys. Et sted der du får presentert gode samtaler med forskere og ledere om spennende tema, på en måte som skaperne håper gjør det gøy å følge med.

HLT-podcasten ledes av administrasjonsleder Annka Lillejordet og kommunikasjonsrådgiver Bjørnar Algrøy.

«Dette har vært en ide som vi har hatt lenge og som vi endelig nå har fått satt ut i livet. Vi er kanskje litt «late to the party», men vi har veldig tro på at podcast er et format som burde passe oss godt.» sier Bjørnar i en kommentar.

«Vi synes det er utrolig gøy å få dele mer av det viktige arbeidet som skjer på HLT, i tillegg til å bli bedre kjent med gode ledere man kan lære av i stort og smått. Forhåpentligvis kan du både lære og le sammen med oss. Også får vi se hva som funker underveis og hvilke tilbakemeldinger vi får. Konseptet kommer sikkert til å både utvides, utvikles og endres etter hvert som veien blir til.» legger Annka til.

Ideen bak podcasten kom etter et ønske om å kunne presentere forskningen som gjøres på HLT for flere folk, på en måte som gjør det lett og tilgjengelig.

«Det er jo ikke alle som leser teologiske journaler på sengekanten, så podcast kan kanskje gjøre at forskningen vår både kan nå flere og bredere, og er et format der det er mulig å prate om teologi og lederskap på en enkel og forhåpentligvis litt underholdende måte.» – forsetter Algrøy.

Men det er ikke bare forskning det handler om. Podcasten inviterer også kristne ledere utenfor HLT til å snakke om spennende temaer som relaterer til kristent lederskap og teologi.

I podcastens første episoder er Lars Christan Gjerlaug (pastor i Kollektivet Oslo), Roald Zeiffert (Stipendiat på HLT) og Oreste Pesare (Tidligere leder for den karismatiske bevegelsen i den katolske kirke) gjester. HLT-podcasten er helt gratis og du finner den på Spotify, hlt.no og andre steder hvor du lytter til podcaster.

Flere blogginnlegg

Høydepunkter – graduation 2024

Noen høydepunkter fra Graduation 2024 Les mer

Høydepunkter fra HLT-konferansen 2024

24. - 26. april gikk årets HLT-konferanse av stabelen. Her finner du noen høydepunkter fra dagene. Les mer

Gratis forestilling om Hans Nilsen Hauge under HLT-konferansen

Det første i vår lov» - en reise gjennom Norges historie i toner, ord og bilder sett med troens øyne Les mer