Grip mulighetene Gud har for deg!

På HLT er høstsemesteret i full gang, og vi er endelig tilbake til en tilnærmet normal hverdag med fysisk undervisning hvor studenter og stab kan se hverandre i øynene på vanlig måte.
Skrevet av:
Arne Mella
Rektor


Publisert:
28. september 2021

I vår digitale virkelighet kan det være lett å glemme viktigheten av å treffes på ordentlig. Selv om undervisning og forelesninger på Zoom er et godt verktøy, tror jeg verdien av fellesskapet er noe av det viktigste vi har lært under pandemien.

I de siste ukene har vi ønsket nye studenter velkommen til HLT. Unge mennesker med livet foran seg, fylt av drømmer og håp for fremtiden. For et privilegium det er å få være med å forme fremtidens kristne ledere, og nok en gang konstatere at vi har fått et fantastisk flott kull med studenter inn dørene i år også. Vi er så takknemlige for det!

Med høstoppstart følger også fadderuke, også på HLT. Selv om vår fadderuke er av det mer rolige slaget, kan vi se tilbake på noen fine dager der studentene har blitt bedre kjent med hverandre og vi med dem. Høydepunktet var kanskje fotballkampen mellom studenter og stab, med tilhørende grillfest på Hovedøya i Oslofjorden. I år vant staben for første gang, noe vi kommer til å leve på lenge!

Vi er ellers i gang med å forberede graduasjonsfeiring for nesten 100 studenter (!) som har fullført sin 3-årige bachelor ved HLT de siste to årene. Siden vi ikke har kunnet møtes verken i vår, eller året før, blir det en felles markering 29. september. Når jeg ser igjennom og undertegner vitnemålene, blir jeg fylt av takknemlighet. Her er det mange flotte resultater – ikke bare som gode karakterer, men også fantastiske historier om vekst og personlig utvikling!

Om du har en tanke om at du vil bruke høsten på å øke din kompetanse, er det fortsatt mulighet til det. «UNG Teologi i praksis» er et spennende fag, som blant annet PinseUng og UngBaptist benytter i sin ledertrening. Faget starter opp 22. september på HLT Oslo, og du kan fremdeles søke via hjemmesiden vår. Kanskje er du i ferd med å ta nye skritt på andre områder. Grip mulighetene Gud har for deg denne høsten, på den ene eller andre måten!

Flere blogginnlegg

3. april 2024

Vekkelse som det autentiske kristenliv

Kjernen i fenomenet vekkelse handler mer om gjenopprettelse av det (normale) kristne livet som beskrevet i Bibelen, enn spektakulære hendelser. Les mer
20. februar 2024

HLT har landets mest fornøyde studenter

Resultatene fra studiebarometeret er strålende lesning for HLT! Les mer
4. desember 2023

Utrustning til tjeneste

Vi kan tjene Gud på mange arenaer. Les mer