.
HLT tilbyr bachelor i ledelse, økonomi og administrasjon. Studieprogrammet er på 180 studiepoeng/ECTS og er organisert i ulike moduler. Vi har illustrert dette nedenfor med ulike farger. Hver sekskant står for ett emne på 10 studiepoeng/ECTS. Sekskantene uten farge viser at du har flere alternativer å velge mellom. Det tas forbehold om at det kan komme mindre endringer i emnene.
Bachelorstudiet i ledelse, økonomi og administrasjon er delt inn i tre. De første to årene består av to årsstudier. Første året er et årsstudium i ledelse, økonomi og administrasjon og det andre året er et årsstudium i verdibevisst ledelse. På det tredje året bestemmer du selv hvordan du vil tilpasse utdannelsen din. Det består av 20 studiepoeng med fordypning og 40 studiepoeng med valgfrie emner.
Valgfrie emner kan velges fra hele høyskolens studietilbud, og kan fordeles gjennom studieløpet. Det er også mulig å ha utveksling ett til to semestre, dette passer best 2. og 3. år.
.
Studiehverdagen på HLT er lagt opp slik at du som student, avhengig av din studieplan, er inne på skolen 2-3 dager ca annenhver uke. Det gir deg som student mulighet til å kombinere studier med din allerede eksisterende hverdag. På den måten kan du praktisere det du lærer, der du er, og du slipper å flytte. Men hva er egentlig forskjellen på å studere fulltid og deltid?
.
.
Første semester
Bedriftsøkonomi (kommer høsten 26)
Innovasjon og entreprenørskap (kommer høsten 26)
Markedsføring og kommunikasjon (kommer høsten 26)
Andre semester
Etikk, bærekraft og samfunnsansvar (kommer våren 27)
Samfunns- og adferdsøkonomi (kommer våren 27)
HR og administrasjon (kommer våren 27)
Tredje semester
VEL1210 Den verdibevisste organisasjonen
VEL1220 Verdibevisst ledelse
VEL1230 Verdibevisst team- og personalledelse
Fjerde semester
VEL1240 Økonomi og virksomhetstyring
VEL1250 Coaching, veiledning og ledelse
VEL1040 Kreativ organisasjonlæring og prosjektledelse
Femte semester
KRI2110 Forskning, metode og design
Valgemne
Valgemne
Sjette semester
KRI2120 Bacheloroppgave
Valgemne
Valgemne
Valgfrie emner:
Valgfrie emner kan velges fra hele høyskolens studietilbud, og kan fordeles gjennom studieløpet. Det er også mulighet for å dra på utveksling.